Sunday, June 1, 2008

Da lama aku tak updated blog aku nih...ehehe...ntah la...sibuk dgn keje harian mungkin...biasalah...surirumah tangga...ehehe...

sana kena buat sini kene buat...no time for own rest...

sebab tu pd 26hb may 2008 aku berkesempatan g bercuti ke Bali bersama isteri tercinta...dgn kawan2 aku dalam 4 kuarga....

setelah menanti selama 6 bulan...menjak bulan November 2007 ..kumpul duit sedikit2....lepas gak aku ke seberang...ehehe...

pes time nek kapal terbang...peh jgn citer la....mmg gayat..takut..debar....rasa mcm nak terjun balik turun ke bumi jerk....

mula2 kapal terbang tu gerak....mula nak terbang...pehhh...mcm nak tercabut jantung ni...dub dab dub dab...org kg la katekan..tak pernah nek kapal terbang...ehehe...

5 hari d sana..terlalu banyak kenangan dan pengalaman....yg tu kang aku citer lg...mau up pic dulu....

zassssssss....

3 comments:

Asiah said...

waaaaaaaaaaaa... best nyer dia ke bali..

SyaiMuse said...

camne arrr nak wat blog nih..huhu

Da Ghotic said...

abg mok ... y im not in ur list fwensss huhuhuhu :p

Post a Comment

Komen Woiiiii