Tuesday, October 20, 2009

Salam semua...cepatnye masa berlalu..hari ni da 20 Oct 2009...hari tua aku hari ni...hahaha...umur hanya angka..yg penting hati mau sentiasa muda...tak gitu...ehehe...yg ke baper tu...abaikan la...tak penting pon...

Thanks pd adik aku...Anggun kerana send MMS katak nyanyi tu...hahahaha...kiut giler kaler ijo...dia org pertama yg wish...bini aku seken..tu pon time aku nak g keje dan kebetulan Dania nak nenen...takpela...aku tak kisah pon sape no 1 ke...2 ke...sian bini aku jaga baby siang malam...its not big prob my dear...da tuwe ni takde la xcited sgt nak sambut pon...ngeeeee

Yang sadis semua kengkawan bukan wish selamat hari jadi ker...hari lahir ke...tapi
SELAMAT HARI TUWE!!!!!
watahak sungguh...ahahaha...

Citer ttg besday ni...ade la beberapa besday yg rapat yg aku tahu yg sambut sama pd bulan Oct yg berbintang Libra nih...antaranya :

Aku : 20 Oct
Lais Dania (My luvely girl) : 1 Oct [nak gak sambut besday sama dgn papa yer]
Anggun (My luvely sister) : 5 Oct
Kak Izan (Akak aku) : 3 Oct
Ain (Anak buah) : 15 Oct
Mak mertua ku : 31 Oct
Shiro (Sahabat sengal ku) : 16 Oct

tu je kut yg aku hengat...yg lain2 tu bertempiaran..tak leh nak sambut secara berjamaah ...hahahaha...

3 comments:

^^AnGGun^^ said...

ahahahaha...
kiyut kan itu katak!!!
iyeahhh adeQ dapat dari sowang member..

ape lagik abg...
tgh arbaei tuh sikeret lesipi jium...
kite celebrate cecame!!

Lelaki...Suami...Bapak...Anak... said...

adeq banjer..ngeee

^^AnGGun^^ said...

abg la banjer..
kan sekarang da arbaie..
jom minggu nih makan2!!ahakz

Post a Comment

Komen Woiiiii