Sunday, January 17, 2010

salam semua....perghh...lama giler nak menaip ni...hehehe...pe nak buat...no idea la nak ngarut apa² kat blog...hanya andai ada yg penting leh la di kongsi bersama...

tgk la nnt...kut tahun baru ni...ada mood baru...nak menaip...hehehe...

pe pon aku nak kongsi dgn korang pic baby baru aku...skrg ni umo dia da masuk 3 bulan da...nama dia lais dania...abgnya lak lais haikal...(ni bg sape yg tak tau lagi) ngeeeeeeee








3 comments:

^^AnGGun^^ said...

kiut3!!
haaihh bile tah dapat tgk bebi baru ni tah
aduhla...

Lelaki...Suami...Bapak...Anak... said...

ada free tu leh la dtg tgk...jgn lupa hadiah tau hihi

^^AnGGun^^ said...

hahahaha....
nak cari masa free yg tak jumpe2 lagik nih..
huwaaaa tensi jek manjang

Post a Comment

Komen Woiiiii